Kabát pro Subaru WRC 06 na Bohemku

S tímto dravým kabátkem odstartuje Vlčák s Jindřiškou na Rally Bohemia, která se koná již tento týden! Máte se na co těšit!

Na Bohemce v SUBARU WRC 06

Tuhle krasavici bude krotit Vlčák s Jindřiškou na letošní Rally Bohemia 2015 ! Držte pěsti, to je štěstí!

Video: Onboard - Rallye Hustopeče - RZ3

O uplynulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích svým třetím podnikem. Oblíbená Rallye Hustopeče ale neměla dlouhého trvání pro naši posádku. Kvůli "tichému" defektu na zadním kole Vlčák s Jindřiškou ve třetí rychlostní zkoušce havarovali. Oba jsou v pořádku a těší se na Rally Bohemia konaná 10.-12.7.2015.

NA ONBOARD KLIKNĚTE ZDE

http://www.mediasport.cz/rally/onboardy/7677.html

 

 

 

Technicky náročný Český Krumlov úspěšně překonán

Po měsíční pauze jsme pokračovali v sérii Mistrovství ČR a to na Rally v Českém Krumlově. Na jedné z nejtěžších domácích soutěží a na nesmírně těžké technické rally jsme se poprali s nemalou konkurencí velmi dobře. Posádce se opět velmi vyplatilo jet "rychle a rozumně"! Důkazem toho je krásné páté absolutní umístění a to i přes technické problémy v poslední rychlostní zkoušce. Vlčák s Jindřiškou si deštivou rally užívali a výsledkem se mohou jen chlubit.

Šťastné sedmé místo na 50. Rallye Šumava Klatovy 2015

Máme za sebou první Mistrovství ČR a opět se můžeme pochlubit skvělým sedmým místem, který s klidem uhájil Vlčák s Jindřiškou. Takto dobře si naše rychlá posádka vedla na slunečné jubilejní 50. šumavské rally.

A jak byl Vlčák spokojený? "Skvělá jízda, počasí a nálada super. Od samého začátku se jelo rychle. Soupeři před námi byli fakt dobří, a tak jsme si hlídali ty za námi. Vytrvalost se vyplatila. A spolupráce s Jindřiškou? Je neuvěřitelné, jak se ta holka chytla a jak je přesná. Napovídá a diktuje naprosto vyrovnaným hlasem, to je neuvěřitelné.“

První ostrá rally úspěšně za námi

Nová soutěžní sezóna v České republice právě začala! Valašskou Rally byla zahájena nově přetransformovaná Rally sprint série, která se jela zároveň s Pohárem 2+. Do této kategorie je zařazena i naše dravá Fabie S2000, kterou hbitě hnal Vlčák s Jindřiškou kupředu tak, že si po cílové rampě odnášeli poháry za 4. absolutní pořadí a první místo v Poháru 2+.

Tiskovka před Valaškou

Ve středu 8. dubna 2015 se ve Zlíně konala Tisková konference k XXXIV. Rocksteel Valašské Rally 2015. Zde zavítali i Vlčák s Jindřiškou a oficiálně tak započali rychle se blížící první ostrou rally.

První letošní Rally Cup

V neděli 29.3.2015 se uskutečnilo první testování závodničky a to na tradičním Rallyovém Cupu v Kopřivnici. Poprvé si tak Jindřiška odzkoušela první ostré kilometry s rychlou Fabií S 2000 a ještě rychlejším Vlčákem. Věříme, že naše nová rallyová dvojice stejně jako v Kopřivnici neopustí schůdky bedny i během nastávající sezóny 2015. :-)

Novou Vlčákovou spolujezdkyní se stala Jindřiška Žáková

Již není žádným tajemstvím, že svou kompletní rallyovou sezónu 2015 Vlčák absolvuje s jihočeskou rodačkou Jindřiškou Žákovou! Ta se na rallyové scéně poprvé objevila před třemi lety a letos usedne vedle Vlčáka do Škody Fabie S2000. Držme oběma palce!

http://www.svarmetal-motorsport.cz/Jindřiška

 

Video: To nejlepší z roku 2014 Vlčák a Ríša - Tým Svarmetal Motorsport